DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 20g6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 219g61kcal2.6g8.9g0.4g4.6g
Voi vähäsuolainen 2g14kcal0g0g1.6g0g
Siirappi 6.2g19kcal0g4.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha106g175kcal20g0g10.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g643kcal46.2g29.6g34.8g9.8g
Valittu annoskoko367g321kcal23.1g14.8g17.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna184g161kcal11.6g7.4g8.7g2.5g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464