Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)39g15kcal0.4g2.8g0.2g0.5g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g28g21kcal1.5g3.3g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus16g53kcal3.6g8.3g0.6g0.9g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.8g7.9kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g78g47kcal1.3g9.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g427kcal30g48.2g11.8g3g
Valittu annoskoko367g213kcal15g24.1g5.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna184g107kcal7.5g12.1g3g0.8g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196