Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1667g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
Porkkana 334g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Palsternakka 125g80kcal0.6g14.8g0.5g5.6g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl50g38kcal2g4g1.5g0.1g
Persilja 33g9kcal0.5g0.4g0.1g2.7g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)500g550kcal115.1g0g10.5g0g
Paprika punainen 167g49kcal1.6g7.5g0.7g3.2g
Selleri, annos 50g125g18kcal1.3g3.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g2223kcal265.6g152.2g47.6g66.4g
Valittu annoskoko3660g1112kcal132.8g76.1g23.8g33.2g
Annoskoko puolitettuna1830g556kcal66.4g38.1g11.9g16.6g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409