Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2498g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Herne, kuivattu, Rainbow625g1761kcal111.8g396.6g5.6g62.5g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia500g700kcal84.9g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g5047kcal399.4g794g102.2g125g
Valittu annoskoko3660g2523kcal199.7g397g51.1g62.5g
Annoskoko puolitettuna1830g1262kcal99.9g198.5g25.6g31.3g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128