Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1273g969kcal23.9g197.3g2.5g12.7g
Punajuuri 818g314kcal8.2g56.5g1.6g20.5g
Vesi1182g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g364g582kcal9.8g15.6g54.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow24g62kcal2.4g2.4g4.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g3852kcal88.6g543.6g126.6g67.2g
Valittu annoskoko3660g1926kcal44.3g271.8g63.3g33.6g
Annoskoko puolitettuna1830g963kcal22.2g135.9g31.7g16.8g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013