Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g2000g1500kcal38g320g4g20g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g900g2048kcal108g23.4g171g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g40g98kcal1.2g17.6g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g7694kcal306.8g799.8g358g71.2g
Valittu annoskoko3660g3847kcal153.4g399.9g179g35.6g
Annoskoko puolitettuna1830g1924kcal76.7g200g89.5g17.8g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264219