Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.4g0.3g0.9g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g55g453kcal0g0g50.4g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g1855g612kcal27.8g89g7.4g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g702g772kcal182.5g0g7g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g1003g1705kcal77.2g52.1g130.4g28.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g7182kcal582.2g297g391g58g
Valittu annoskoko3660g3591kcal291.1g148.5g195.5g29g
Annoskoko puolitettuna1830g1796kcal145.6g74.3g97.8g14.5g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985