Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 669g429kcal21.4g32.2g23.4g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g167g618kcal23.2g121.2g4.2g6.9g
Kananmuna kuoreton 184g262kcal23g0.6g18.8g0g
Chilikastike original, Felix100g88kcal1.7g15g0.1g0g
Persilja 201g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g669g401kcal2.7g100.3g0.7g9.4g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1671g2465kcal359.3g0g113.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g8637kcal868.2g543g322.4g64.8g
Valittu annoskoko3660g4318kcal434.1g271.5g161.2g32.4g
Annoskoko puolitettuna1830g2159kcal217.1g135.8g80.6g16.2g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152