Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g640g3418kcal31.4g332.8g204.8g0g
Kananmuna kuoreton 1280g1826kcal160g3.8g131.2g0g
Sokeri 688g2793kcal0g687.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %480g2616kcal4.8g4.8g288g0g
Vehnäjauho puolikarkea 264g906kcal26.9g184.8g3.2g9.2g
Kaakaojauhe, X-tra32g118kcal1.1g26.6g0.6g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g53g282kcal2.6g27.5g16.9g0g
Kananmuna kuoreton 106g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Sokeri 57g231kcal0g56.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %40g218kcal0.4g0.4g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, X-tra2.4g8.9kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7326g25281kcal485.4g2684.2g1359.6g20g
Valittu annoskoko3663g12641kcal242.7g1342.1g679.8g10g
Annoskoko puolitettuna1832g6320kcal121.4g671.1g339.9g5g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840