Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.2g45.5g0.3g3.1g
Porkkana 280g92kcal1.7g15.6g0.6g7.1g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)560g168kcal5.6g22.4g2.2g1.1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 280g620kcal49g0g47.6g0g
Basilika, tuore7g2.8kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g2226kcal125.4g175.2g102g25.8g
Valittu annoskoko3668g1113kcal62.7g87.6g51g12.9g
Annoskoko puolitettuna1834g557kcal31.4g43.8g25.5g6.5g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954