Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g560g3360kcal117.6g37g302.4g0g
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl1400g4760kcal28g42g490g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g7g27kcal0.1g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g22718kcal679.8g181.6g2128g0g
Valittu annoskoko3668g11359kcal339.9g90.8g1064g0g
Annoskoko puolitettuna1834g5680kcal170g45.4g532g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903