Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 520g421kcal8.2g87.5g0.3g15.6g
Mungpapu, Risenta800g2320kcal192g320g8g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Kurkuma, annos 2g8g4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Korianteri, tuore, annos 20g80g16kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g5742kcal415.6g855.6g19g45g
Valittu annoskoko3668g2871kcal207.8g427.8g9.5g22.5g
Annoskoko puolitettuna1834g1435kcal103.9g213.9g4.8g11.3g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344