Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino55g186kcal12.6g29g2g3.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g88g57kcal11.4g1.7g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g23g10kcal2.3g0.1g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g798kcal86g62.2g22g6.6g
Valittu annoskoko368g399kcal43g31.1g11g3.3g
Annoskoko puolitettuna184g200kcal21.5g15.6g5.5g1.7g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930