Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Maissi, pakaste (Spar) 200g12g13kcal0.5g2.3g0.3g0g
Lihapulla 1kpl/15g44g105kcal6.6g4.1g6.6g0.3g
Makaroni, tumma 35g126kcal4.7g23g1.1g2.1g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Turun sinappi, mieto4.7g8.9kcal0.2g1.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g666kcal27.8g93.4g17.8g8.4g
Valittu annoskoko368g333kcal13.9g46.7g8.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna184g167kcal7g23.4g4.5g2.1g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735