Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)100g720kcal0.1g0.1g80g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g2774kcal21.4g12.8g295.6g0g
Valittu annoskoko368g1387kcal10.7g6.4g147.8g0g
Annoskoko puolitettuna184g694kcal5.4g3.2g73.9g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880