Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 115g34kcal1.1g5.2g0.5g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g139kcal15.9g0g8.3g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g21g67kcal10.8g5.8g0.1g3.3g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss31g97kcal7.5g0.3g7.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)84g21kcal0.8g4.6g0g1.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.8g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g740kcal73.6g35g33.2g14.4g
Valittu annoskoko368g370kcal36.8g17.5g16.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna184g185kcal18.4g8.8g8.3g3.6g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315