Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 6.2g23kcal1.1g2.8g0.5g1.1g
Hiiva, 50g1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 1.9g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Ruispuurohiutale6.2g20kcal0.6g4.1g0.1g0.9g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.4g0.4g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 75g171kcal14.2g0g12.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g8.7g2kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.5g2.6kcal0g0.6g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto25g83kcal6.7g0g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g798kcal51.6g50.8g42g7.2g
Valittu annoskoko367g399kcal25.8g25.4g21g3.6g
Annoskoko puolitettuna184g200kcal12.9g12.7g10.5g1.8g
Arvot/100g100g109kcal7g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670