Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Herkkusieni 70g11kcal1.5g0.2g0.2g1.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus35g123kcal4.9g0.2g11.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.7g64kcal0.1g0.1g7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g297kcal1.8g2.7g31.5g0g
Basilika, tuore1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta10g46kcal4g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g1205kcal32.8g13g112.8g4g
Valittu annoskoko368g603kcal16.4g6.5g56.4g2g
Annoskoko puolitettuna184g301kcal8.2g3.3g28.2g1g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651