Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 245g785kcal65.6g0g58.7g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g18g56kcal5.4g9.6g0.2g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g53g89kcal1g0.8g9g0.3g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Korppujauho 18g64kcal1.8g13.1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g2089kcal156.4g47.2g143.4g2.4g
Valittu annoskoko368g1045kcal78.2g23.6g71.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna184g522kcal39.1g11.8g35.9g0.6g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658