Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g219g55kcal2.2g10.1g0.7g3.9g
Margariini, 60%, Rainbow16g90kcal0.1g0.1g9.9g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 15g46kcal0g11.4g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4.4g16kcal0.6g3.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 24g73kcal2.1g13.3g0.5g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g709kcal14.4g106.2g23g16.4g
Valittu annoskoko367g355kcal7.2g53.1g11.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna184g177kcal3.6g26.6g5.8g4.1g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967