Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g125g175kcal20g3.1g9.3g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli63g113kcal4.3g2.4g9.4g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g55g193kcal7.2g36.9g1.4g3.9g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g50g125kcal8.5g0.1g10g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g72g15kcal0.4g2.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g1247kcal81.2g91.2g60.6g10.2g
Valittu annoskoko368g623kcal40.6g45.6g30.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna184g312kcal20.3g22.8g15.2g2.6g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116