Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)188g244kcal39.4g0.9g9.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g63g81kcal2.6g3.2g6.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima78g305kcal22.7g0g23.4g0g
Tilli, tuore 23g7kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Ruohosipuli 9g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g1280kcal131.4g9.4g78.6g1.6g
Valittu annoskoko368g640kcal65.7g4.7g39.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna184g320kcal32.9g2.4g19.7g0.4g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096