Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 55g293kcal0.5g0.4g32.7g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g61g214kcal8.5g34.2g4.2g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Mustikka pirkka 200 g87g29kcal0.9g5.6g0.9g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g87g74kcal2.7g4g5.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g1690kcal35.8g181.8g91.6g1.4g
Valittu annoskoko368g845kcal17.9g90.9g45.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna184g423kcal9g45.5g22.9g0.4g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618