Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka88g333kcal20.1g0g26.2g0g
Cashewpähkinä 35g201kcal7g6.6g16.2g1.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 88g65kcal0.7g13.6g0.3g1g
Fariinisokeri18g71kcal0g17.5g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos18g126kcal0.1g0.1g14g0g
Päärynä kuorittu 88g38kcal0.3g7g0.1g3.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka35g3.5kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g1674kcal57.2g90.2g113.8g12g
Valittu annoskoko368g837kcal28.6g45.1g56.9g6g
Annoskoko puolitettuna184g418kcal14.3g22.6g28.5g3g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.3g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597