Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 167g115kcal8.4g15.6g0.7g5.2g
Vesi1668g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Parsakaali brokkoli 334g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Peruna, keskikokoinen 60g501g300kcal7.5g65.1g0.5g4.5g
Pestokastike, yrttikastike 125g612kcal10.2g1.8g62.5g5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)751g976kcal135.1g16.5g45.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7340g4744kcal355.8g220.6g271.4g51g
Valittu annoskoko3670g2372kcal177.9g110.3g135.7g25.5g
Annoskoko puolitettuna1835g1186kcal89g55.2g67.9g12.8g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794