Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 553g154kcal6.6g22.5g1.1g11.6g
Vesi, vesijohtovesi 1384g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 397g103kcal6.2g13.9g0.8g7.5g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Lanttu 74g21kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Paprika punainen 66g19kcal0.6g3g0.3g1.3g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)738g185kcal7.4g40.6g0g10.3g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g18g10kcal0.9g1.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Soijakastike 11g6.7kcal0.6g1.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g14g26kcal0g6.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g18g5.5kcal0.2g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g1271kcal55.4g222.6g6.8g81.4g
Valittu annoskoko3672g635kcal27.7g111.3g3.4g40.7g
Annoskoko puolitettuna1836g318kcal13.9g55.7g1.7g20.4g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823