Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g1499g1799kcal239.8g19.5g83.9g1.5g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g15g132kcal0g0g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)48g173kcal2.6g36.5g1.7g2.6g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g600g719kcal17.4g32.4g60g0g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g5819kcal519.8g176.8g340.6g8.2g
Valittu annoskoko3672g2910kcal259.9g88.4g170.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna1836g1455kcal130g44.2g85.2g2.1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310