Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl331g430kcal43.4g1g27.5g0g
Sokeri 205g831kcal0g204.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 157g537kcal15.9g109.6g1.9g5.5g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen602g783kcal0g180.6g0g9g
Kuohukerma,valio,2dl602g2047kcal12g18.1g210.7g0g
Maitorahka, milbona (500g)602g409kcal73.4g23.5g1.2g0g
Sokeri 96g391kcal0g96.2g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 722g494kcal5.9g109.8g0.7g5.8g
Vadelma 301g124kcal3g12.3g2.4g11.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g24g49kcal0g6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini14g50kcal12.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g12361kcal333.2g1539.6g488.8g63g
Valittu annoskoko3672g6180kcal166.6g769.8g244.4g31.5g
Annoskoko puolitettuna1836g3090kcal83.3g384.9g122.2g15.8g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021