Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1624g1236kcal30.5g251.7g3.2g16.2g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Paprika, punainen226g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Nakki, keskiarvo 1353g3157kcal154.3g15.7g278.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g9184kcal388.2g604.8g567.8g57.8g
Valittu annoskoko3672g4592kcal194.1g302.4g283.9g28.9g
Annoskoko puolitettuna1836g2296kcal97.1g151.2g142g14.5g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686