Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)2030g2253kcal466.9g0g40.6g0g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.8g
Aurajuusto338g1150kcal67.7g0g98.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%902g1444kcal24.4g24.4g135.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g10712kcal1129.6g87g639.8g12.4g
Valittu annoskoko3672g5356kcal564.8g43.5g319.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna1836g2678kcal282.4g21.8g160g3.1g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666