Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 989g2251kcal187.9g0g168.2g0g
Tomaattimurska 2398g705kcal13.4g127.1g4.8g45.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g30g201kcal0.1g0.1g22.2g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g240g672kcal45.6g0g52.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g7778kcal494g284.4g496g91.2g
Valittu annoskoko3672g3889kcal247g142.2g248g45.6g
Annoskoko puolitettuna1836g1944kcal123.5g71.1g124g22.8g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425