Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1250g226kcal7g31.3g5g8.8g
Herkkusieni 700g111kcal14.7g2.1g2.3g10.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus350g1225kcal49g1.8g112g0g
Voi, 1 tl, 5 g88g639kcal0.9g0.9g70g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 900g2971kcal18g27g315g0g
Basilika, tuore13g5kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta100g457kcal40g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7350g12052kcal328.8g129g1129.2g39.6g
Valittu annoskoko3675g6026kcal164.4g64.5g564.6g19.8g
Annoskoko puolitettuna1838g3013kcal82.2g32.3g282.3g9.9g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651