Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 75g32kcal7.3g0.3g0.1g0g
Canderel makeutusjauhe13g48kcal0.4g11.6g0g0g
Perunajauhot,rainbow2.5g8.1kcal0g2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton19g60kcal4.3g2g3.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g339kcal2g3g34.9g0g
Canderel makeutusjauhe2.5g10kcal0.1g2.3g0g0g
Karviainen 157g63kcal1.4g8.5g0.6g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g1118kcal31g59.4g79g10.6g
Valittu annoskoko368g559kcal15.5g29.7g39.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna184g280kcal7.8g14.9g19.8g2.7g
Arvot/100g100g152kcal4.2g8.1g10.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782