Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 134g45kcal0.9g7.4g0.1g1.9g
Sokeri 57g231kcal0g56.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.7g8.3kcal0.3g1.6g0.2g0.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.3g3.5kcal0g1.1g0g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.4g21kcal0g5.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl134g456kcal2.7g4g46.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g1531kcal7.8g152.6g94.4g6.8g
Valittu annoskoko368g766kcal3.9g76.3g47.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna184g383kcal2g38.2g23.6g1.7g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891