Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.1g12kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho sunnuntai146g510kcal17.5g103.4g3.1g5.1g
Grahamjauho, 1 dl43g153kcal5.5g29.3g1.3g5.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen30g218kcal0g0g24.3g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 10g7.5kcal1.3g0.1g0g0.7g
Maito, Kevyt101g47kcal3.2g4.9g1.5g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g2122kcal57g332g62g22.2g
Valittu annoskoko368g1061kcal28.5g166g31g11.1g
Annoskoko puolitettuna184g531kcal14.3g83g15.5g5.6g
Arvot/100g100g288kcal7.7g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187