Thaimaalainen kanakeitto

1.Kuori ja keitä juurekset kypsiksi vedessä ja soseuta keitos.

2. Lisää murskatut valkosipulit, mausteet, valkoviini, raastettu inkivääri, sitruunamehu sekä pieneksi kuutioidut kanapalat.

Anna kiehua pienellä lämmöllä n. 10-15- minuuttia siten, että kanapalat kypsyvät.

Tulisieluisempi voi laittaa chiliä reilusti.

3. Lisää kookosmaito joukkoon, mutta älä enää kiehuta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 589 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g38g41kcal8.6g0g0.7g0g
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 31g17kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk50g25kcal0.2g0.5g3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.7g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Valkoviini kuiva 7.5g5.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g267kcal20.8g24.8g9g3g
Valittu annoskoko368g134kcal10.4g12.4g4.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna184g67kcal5.2g6.2g2.3g0.8g
Arvot/100g100g36kcal2.8g3.4g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93101