JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.7kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Kani 219g356kcal46.2g0g19g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g15g2.9kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Paprika punainen 30g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g20g6.1kcal0g0g0g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g914kcal95g9g53.8g2.6g
Valittu annoskoko369g457kcal47.5g4.5g26.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna184g228kcal23.8g2.3g13.5g0.7g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386