Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 219g84kcal2.2g15.1g0.4g5.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunaja10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Saksanpähkinä 15g104kcal2.2g0.5g10g2.4g
Vuohenjuusto President66g169kcal12.5g0.3g13.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g927kcal35.4g53.2g60.4g17.6g
Valittu annoskoko368g464kcal17.7g26.6g30.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna184g232kcal8.9g13.3g15.1g4.4g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84701