Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Nakki, keskiarvo 75g175kcal8.5g0.9g15.4g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g188g56kcal2.8g8.4g0.7g4.7g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g50g23kcal0.1g5.5g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g50g80kcal1g1.9g7.5g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g3.8g8.2kcal0.2g0.9g0.4g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g713kcal25.4g35.4g51g9.8g
Valittu annoskoko369g357kcal12.7g17.7g25.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna184g178kcal6.4g8.9g12.8g2.5g
Arvot/100g100g97kcal3.4g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966