Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g347g97kcal2.1g20.6g0.7g8.7g
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.6g0.3g2.9g
Bataatti, kuorittu 320g259kcal5g53.9g0.2g9.6g
Rypsiöljy 75g661kcal0g0g74.7g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)667g234kcal10.7g46g0.7g9.3g
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g29g73kcal1.8g2.5g6.2g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g427g1473kcal106.7g256.2g9.4g42.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g6075kcal266.2g857g185g151.8g
Valittu annoskoko3680g3038kcal133.1g428.5g92.5g75.9g
Annoskoko puolitettuna1840g1519kcal66.6g214.3g46.3g38g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153959