Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1341g452kcal9.3g73.7g1.3g18.8g
Sokeri 570g2313kcal0g569.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 335g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g27g83kcal2.9g16.1g1.9g7.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g13g35kcal0.5g10.7g0.5g7.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g54g215kcal0g53.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1341g4558kcal26.8g40.2g469.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g15311kcal79g1526g945.8g67.4g
Valittu annoskoko3680g7655kcal39.5g763g472.9g33.7g
Annoskoko puolitettuna1840g3828kcal19.8g381.5g236.5g16.9g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891