Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 3214g5735kcal519.1g228.5g256.2g227.2g
Sipuli (kuorittu)268g72kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl161g1446kcal0g0g160.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g14588kcal1051.2g495g835.2g465.2g
Valittu annoskoko3680g7294kcal525.6g247.5g417.6g232.6g
Annoskoko puolitettuna1840g3647kcal262.8g123.8g208.8g116.3g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089