Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g666g2662kcal48.6g412.6g93.2g8g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.6g0.9g30g0g
Sokeri 566g2296kcal0g565.1g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1065g1065kcal117.1g31.9g53.2g0g
Karpalo 532g173kcal2.3g18.4g3.7g17.6g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio532g745kcal14.9g34.6g63.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g27g107kcal0g26.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g14930kcal439g2180.2g488g51.2g
Valittu annoskoko3680g7465kcal219.5g1090.1g244g25.6g
Annoskoko puolitettuna1840g3733kcal109.8g545.1g122g12.8g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239