Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3199g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri200g812kcal0g199.7g0g0g
Sokeri 200g812kcal0g199.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g1g3.7kcal0.5g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g3288kcal1.4g802.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko3680g1644kcal0.7g401.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna1840g822kcal0.4g200.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464