Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus999g700kcal159.9g0g3g0g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Tilli, tuore 75g22kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)1999g656kcal14g129.9g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g3029kcal375.2g290g29.6g28.4g
Valittu annoskoko3680g1515kcal187.6g145g14.8g14.2g
Annoskoko puolitettuna1840g757kcal93.8g72.5g7.4g7.1g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480