Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 659g199kcal8.2g31.6g1.3g11.2g
Valkopippuri 26g74kcal2.7g11g0.5g6.8g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt799g367kcal25.6g38.3g12g0g
Pekoni rasvainen 559g2102kcal67.1g0g206.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1597g2206kcal299.5g0g111.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g9896kcal806.2g161.8g665g36g
Valittu annoskoko3680g4948kcal403.1g80.9g332.5g18g
Annoskoko puolitettuna1840g2474kcal201.6g40.5g166.3g9g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849