Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2192g2894kcal287.2g6.6g181.9g0g
Voi 199g1446kcal2.4g0.8g162g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g598g3587kcal143.5g39.5g322.8g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl664g2371kcal13.3g19.9g252.4g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g20701kcal892.8g160g1838.2g0g
Valittu annoskoko3680g10351kcal446.4g80g919.1g0g
Annoskoko puolitettuna1840g5175kcal223.2g40g459.6g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765