Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2673g935kcal42.8g184.4g2.7g37.4g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g535g1604kcal139g0g117.6g0g
Oliiviöljy 72g638kcal0g0g72.2g0g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Basilika, tuore 11g2.9kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 21g65kcal2.4g4.6g2.2g9.2g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g6848kcal389.2g435.6g392.4g111.8g
Valittu annoskoko3680g3424kcal194.6g217.8g196.2g55.9g
Annoskoko puolitettuna1840g1712kcal97.3g108.9g98.1g28g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213