Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1525g2894kcal413.6g0g137.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)663g564kcal6.6g23.2g46.4g0g
Sipuli (kuorittu)497g134kcal6.5g23.9g1g8.5g
Korppujauho 166g607kcal17.4g124.2g1.7g8.8g
Kananmuna kuoreton 729g1040kcal91.2g2.2g74.8g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g10539kcal1078g348.8g524g38.8g
Valittu annoskoko3680g5269kcal539g174.4g262g19.4g
Annoskoko puolitettuna1840g2635kcal269.5g87.2g131g9.7g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992