Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1000g1100kcal230g0g21g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g800g2880kcal115.2g471.2g56g75.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g920g1592kcal106.7g212.5g14.7g121.4g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)560g980kcal11.2g19.6g95.2g24.6g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g400g480kcal16g84g8g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g14063kcal958.2g1574.6g389.8g466.4g
Valittu annoskoko3680g7032kcal479.1g787.3g194.9g233.2g
Annoskoko puolitettuna1840g3516kcal239.6g393.7g97.5g116.6g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023